Zonnepanelen op dakpannen

Zonnepanelen op dakpannen daken worden steeds populairder als een duurzame energieoplossing voor bedrijven en woningen. Met de voortdurende druk om over te stappen op hernieuwbare energiebronnen en de groeiende bezorgdheid over klimaatverandering, worden dakpannen daken steeds vaker gezien als een ideale locatie voor het plaatsen van zonnepanelen. Bij IndAgri helpen we je graag verder en laten we je kennismaken met de mogelijkheden.

Verhoog je opbrengst met zonnepanelen op een dakpannen dak

Afhankelijk van de richting waarin we zonnepanelen installeren, heb je met zonnepanelen op een schuin dak bijna altijd voordelen. Je hebt een hoger rendement of juist een gelijkmatigere energieopwekking gedurende de dag. Het hogere rendement leidt tot een lagere energierekening.

Zonnepanelen op dakpannen dak gemonteerd

Of je de zonnepanelen nu op een dak plaatst die platte of hellende dakpannen heeft, de zonnepanelen liggen niet rechtstreeks op de dakpannen. Eerst wordt een draagstructuur op het dak geplaatst, waarop de zonnepanelen vervolgens gemonteerd worden.

De werkwijze van IndAgri

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor zonnepanelen en of jouw dakpannen dak daarvoor geschikt is. Door samen te overleggen, krijgen we de meest duidelijke antwoorden. Wat is bijvoorbeeld de beste plek om te leggen en waar krijg je de meeste opbrengst? Elk dak is anders, daarom verdient elke klant een persoonlijke werkwijze. 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? 

Of je nu particulier, industrieel of een boerenbedrijf bent, bij IndAgri zijn we er voor iedereen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het plaatsen van zonnepanelen op een dakpannen dak? Neem dan vooral contact met ons op. Vul het formulier in en laat ons je vraag weten. Ben je op zoek naar iets anders, zoals een laadpaal of energieopslag? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag verder!

Benieuwd naar alle mogelijkheden of direct een offerte aanvragen?

Neem contact met ons op!