Agrarische zonnepanelen

Een mooie manier om je bedrijf te verduurzamen, maar ook om kosten te besparen, is door zonnepanelen te installeren. De uitgestrekte daken van de stallen zijn een uitermate geschikte plek voor de zonnepanelen. Aangezien de agrarische sector een groot energieverbruik heeft voor alle machines die nodig zijn voor de leefomgeving van de dieren en om het werk te kunnen verzetten, is de energierekening een grote kostenpost. Door het aanschaffen van zonnepanelen verlaag je deze post.

Voordelen

Voordelen van zonnepanelen op je agrarische bedrijf

  • Kostenbesparing op de energienota.
  • Subsidies en fiscale voordelen.
    • SDE++ voor grootgebruikers
    • KIA (kleinschaligheidsinvesteringsaftrek)
    • EIA (energie-investeringsaftrek)Duurzaamheid
Bekijk onze projecten
Van A tot Z geregeld

Werkwijze

We komen graag langs om de situatie te inventariseren en aan de hand daarvan adviseren we je over alle mogelijkheden van jouw agrarische bedrijf. Vervolgens maken we een berekening van het aantal benodigde zonnepanelen voor jouw wensen en werken we het kostenplaatje uit in een vrijblijvende offerte.

Zodra de offerte akkoord is plannen we de klus in en verzorgen wij de montage & installatie. Tevens sluiten we, in overleg, ook het AC-gedeelte (van omvormer naar meterkast) aan. Het is bij ons ook mogelijk om alleen het systeem af te nemen.

Na de montage en installatie wordt alles gecontroleerd en doorgemeten. Alles werkt 100% voordat we bij u de dam af rijden!

We begeleiden je ook bij het in gebruik nemen van de installatie en zorgen dat je via een handige app precies kunt zien hoeveel stroom je dagelijks opwekt. Daarnaast blijven we ook het systeem monitoren. Ontstaat er een storing? Dan nemen we direct contact met je op om de oorzaak te achterhalen en het probleem op te lossen. Zo blijven we vóór, tijdens en na de oplevering van een project uw vaste aanspreekpunt!

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Of je nu particulier, industrieel of een boerenbedrijf bent, bij IndAgri zijn we er voor iedereen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het plaatsen van zonnepanelen op een dakpannen dak? Neem dan vooral contact met ons op. Vul het formulier in en laat ons je vraag weten. Ben je op zoek naar iets anders, zoals een laadpaal of energieopslag? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag verder!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar alle mogelijkheden of direct een offerte aanvragen?

Neem contact met ons op!