Zonnepanelen

Van advies tot zonnepanelen

Wat wij bedoelen als we zeggen dat we alles van A tot Z voor je regelen? Nou ja, precies wat we zeggen. Van advies tot en met werkende zonnepanelen op het dak. Wij zorgen dat je nergens naar hoeft om te kijken.

Dat gaat concreet om:

  • Advies en bespreken van de mogelijkheden
  • Inkoop van het juiste systeem (we werken met zonnepanelen uit de Tier 1-lijst en gebruiken omvormers van Huawei of Solar-Edge).
  • Aanmaak van het monitoringssysteem
  • Transport van de panelen naar de juiste locatie
  • Montage op het dak door erkende installateurs
  • Installatie door de elektricien

Advies over de mogelijkheden

Eerst komen we langs om de situatie te inventariseren. Vervolgens nemen we de mogelijkheden met je door en maken we een berekening van het aantal benodigde zonnepanelen. Dit werken we uit en zetten het in een vrijblijvende offerte.

Montage en installatie

De volledige montage en installatie wordt voor je verzorgd. We werken met een team van ervaren en vakkundige monteurs, die je graag het werk uit handen nemen. Bovendien sluiten we, in overleg, ook het AC-gedeelte (van omvormer naar meterkast) aan. Het is bij ons ook mogelijk om alleen het systeem af te nemen!

En als de zonnepanelen geïnstalleerd zijn?

Na de montage en installatie van het systeem wordt alles gecontroleerd en doorgemeten. Alles werkt 100% voordat we bij jou de dam af rijden! Stopt het dan? Zeker niet. We begeleiden je bij het in gebruik nemen van de installatie en zorgen dat je via een handige app precies kunt zien hoeveel stroom je dagelijks opwekt. Daarnaast blijven we het systeem monitoren. Ontstaat er een storing? Dan nemen we direct contact met je op om de oorzaak te achterhalen en het probleem op te lossen.

Zonnepanelen op je bedrijfspand?

Wij monteren op alle typen daken: sandwichpanelen, golfplaten, dakpannen en platte daken. Daarbij denken we met je mee over de combinatie van efficiëntie en uitstraling. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. We komen graag langs!

Benieuwd naar alle mogelijkheden of direct een offerte aanvragen?

Neem contact met ons op!