Diensten

Wij regelen alles van A tot Z

Van Advies tot Zonnepanelen

Wat wij bedoelen als we zeggen dat we alles van A tot Z voor je regelen? Nou ja, precies wat we zeggen. Van Advies tot en met werkende Zonnepanelen op het dak, zorgen we dat je nergens naar hoeft om te kijken. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen, energieopslag en laadpalen.

Advies

Eerst komen we langs om de situatie te inventariseren. Vervolgens nemen we de mogelijkheden met u door. Dit werken we uit en zetten het in een vrijblijvende offerte.

Installatie en oplevering

De volledige montage en installatie wordt voor u verzorgd. We werken met een team van ervaren en vakkundige monteurs, die u graag het werk uit handen nemen. Bovendien sluiten we, in overleg, ook het AC-gedeelte (van omvormer naar meterkast) aan. Het is bij ons ook mogelijk om alleen het systeem af te nemen! Na de montage en installatie van het systeem wordt alles gecontroleerd en doorgemeten. Alles werkt 100% voordat we bij u de dam af rijden!

Als de zonnepanelen geïnstalleerd zijn

Stopt het dan?

Nou, nee. We begeleiden je bij het in gebruik nemen van de installatie en zorgen dat je via een handige app precies kunt zien hoeveel stroom je dagelijks opwekt. Daarnaast blijven we het systeem monitoren. Ontstaat er een storing? Dan nemen we direct contact met je op om de oorzaak te achterhalen en het probleem op te lossen.

Geïntegreerde panelen

Zonnepanelen op je bedrijfspand?

Wij monteren op alle typen daken: sandwichpanelen, golfplaten, dakpannen en platte daken. Daarbij denken we met je mee over de combinatie van efficiëntie en uitstraling. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. We komen graag langs!

 

Benieuwd naar alle mogelijkheden of direct een offerte aanvragen?

Neem contact met ons op