Over ons

Kwaliteit en gemak

Met IndAgri Solar Energy

Als twee ondernemende mannen in gesprek raken tijdens een evenement, kan er zomaar een nieuw bedrijf ontstaan. Dat is in ieder geval wat er gebeurde toen Bessel en Marcel elkaar ontmoetten.

‘Ik had tijd over, omdat ons familiebedrijf zou gaan stoppen met de varkens.’
– Bessel

‘En ik had in die periode een kantoorbaan, maar wilde vaker naar buiten.’
– Marcel

Wie wij zijn?

Marcel in het kort
Ik ben Marcel van Beek en ik kom uit Lunteren. Ooit deed ik een makelaarsopleiding, daarna ging ik in de transport, en nu zit ik in de zonnepanelen. Geen voor de hand liggende route, maar al mijn opgedane kennis en ervaring komen goed van pas bij IndAgri.

Bessel in het kort
Ik ben Bessel van den Broek en ik kom ook uit Lunteren. Ik heb altijd al interesse gehad in duurzame energie en door de ontmoeting met Marcel is IndAgri Solar Energy ontstaan. Daarnaast heb ik samen met mijn broertje en stiefvader een boerderij.

IndAgri Solar Energy

Voor particulier, industrie en boerenbedrijven

Met onze interesse in de zonne-energie, onze kennis en wat lef, was het een kleine stap om IndAgri op te richten.

‘We zijn gewone boerenjongens die houden van kwaliteit. Dus dát komen we brengen: kwaliteit en gemak. Wij nemen het werk uit handen en zorgen dat alles goed geregeld wordt.’

Overweeg je zonnepanelen op het dak van bijvoorbeeld je woning, schuur, loods, stal of bedrijfspand en wil je pure kwaliteit en gemak? Geen dak is voor ons te gek en we komen graag met je in contact!

Stuur ons geheel vrijblijvend een berichtje of laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan nemen we contact op met jou!

    Benieuwd naar de kosten van zonnepanelen op jouw dak?

    Vraag direct een offerte aan