Zonnepanelen op sandwichpanelen

Zonnepanelen op sandwichpanelen daken worden steeds populairder als een duurzame energieoplossing voor bedrijven. Met de voortdurende druk om over te stappen op hernieuwbare energiebronnen en de groeiende bezorgdheid over klimaatverandering, worden sandwichpanelen daken steeds vaker gezien als een ideale locatie voor het plaatsen van zonnepanelen. Bij IndAgri helpen we je graag verder en laten we je kennismaken met de mogelijkheden.

Verhoog je opbrengst met zonnepanelen op een sandwichpanelen dak.

Aangezien sandwichpanelen op hellende en plat dak kunnen, vind je hiervoor altijd de beste opstelling met de hoogste opbrengst. En door deze hoge opbrengst verlaagt de energierekening. 

Zonnepanelen op sandwichpaneel gemonteerd

Een sandwichpanelen dak is uitermate geschikt om zonnepanelen op te monteren. Het bevestigen van een zonnepaneel is relatief eenvoudig en gaat snel. Dit doen we door een gat in de stalen bovenlaag van het staaldak te boren, en hierna een klem te bevestigen waarop een rail gemonteerd kan worden. Uiteraard worden er rubbers tussen de klemmen en het dak geplaatst, zodat de coating niet beschadigd. Hierdoor worden er geen extra gaten in de eventueel aanwezige isolatie geboord en kan het dak blijven uitzetten en krimpen.

De werkwijze van IndAgri

Samen kijken we naar de mogelijkheden voor zonnepanelen en of jouw sandwichpanelen dak daarvoor geschikt is. Door samen te overleggen, krijgen we de meest duidelijke antwoorden. Wat is bijvoorbeeld de beste plek om te leggen en waar krijg je de meeste opbrengst? Elk dak is anders, daarom verdient elke klant een persoonlijke werkwijze. 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? 

Of je nu particulier, industrieel of een boerenbedrijf bent, bij IndAgri zijn we er voor iedereen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het plaatsen van zonnepanelen op een sandwich dak? Neem dan vooral contact met ons op. Vul het formulier in en laat ons je vraag weten. Ben je op zoek naar iets anders, zoals een laadpaal of energieopslag? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag verder!

Benieuwd naar alle mogelijkheden of direct een offerte aanvragen?

Neem contact met ons op!