Zonnepanelen Amersfoort

IndAgri Solar Energy

Zonnepanelen Amersfoort

Op zoek naar zonnepanelen in de omgeving van Amersfoort? Bijvoorbeeld op het dak van je woning, loods, stal of bedrijfspand? IndAgri Solar Energy regelt het van A tot Z en zorgt ervoor dat je snel profiteert van alle voordelen!

Wanneer je zonnepanelen overweegt, valt er een hoop uit te zoeken. Wat zijn de verschillende merken op de markt? Wat voor systeem past bij jouw soort dak? Hoe zit het met subsidie? Welke bedrijven regelen de montage en installatie etc.
Een dak van bijvoorbeeld je woning, schuur of bedrijfspand is vaak uitermate geschikt om te voorzien van zonnepanelen, maar waar begin je?

IndAgri Solar Energy regelt alles voor je. En met alles, bedoelen we ook precies wat we zeggen. Dus van A(dvies) tot Z(onnepanelen). Hierdoor kun jij je focus op je eigen werk houden en zorgen wij ervoor dat alles 100% goed gebeurd.

Geen dak is te gek voor ons en we realiseren regelmatig zonnepanelen in Lunteren en omstreken!

Bekijk onze projecten
Vakmannen met zonnepanelen

Bij IndAgri moet je zijn

IndAgri Solar Energy is de specialist die je moet hebben wanneer je op zoek bent naar zonnepanelen in Amersfoort. We werken met een team van ervaren en vakkundige monteurs en werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten en de beste merken materialen.

Van enkele panelen op een tuinschuur tot grote agrarische stallen en van een woonhuis tot bedrijfspand, wij regelen het! En niet alleen in de regio Lunteren hoor, we rijden het hele land door!

Van A tot Z geregeld

Werkwijze

We komen graag langs om de situatie te inventariseren en aan de hand daarvan adviseren we je over alle mogelijkheden op jouw dak. Vervolgens maken we een berekening van het aantal benodigde zonnepanelen voor jouw wensen en werken we het kostenplaatje uit in een vrijblijvende offerte.

Zodra de offerte akkoord is plannen we de klus in en verzorgen wij de montage & installatie. Tevens sluiten we, in overleg, ook het AC-gedeelte (van omvormer naar meterkast) aan. Het is bij ons ook mogelijk om alleen het systeem af te nemen.

Na de montage en installatie wordt alles gecontroleerd en doorgemeten. Alles werkt 100% voordat we bij u de dam af rijden!

We begeleiden je ook bij het in gebruik nemen van de installatie en zorgen dat je via een handige app precies kunt zien hoeveel stroom je dagelijks opwekt. Daarnaast blijven we ook het systeem monitoren. Ontstaat er een storing? Dan nemen we direct contact met je op om de oorzaak te achterhalen en het probleem op te lossen. Zo blijven we vóór, tijdens en na de oplevering van een project uw vaste aanspreekpunt!

Vragen of meer informatie

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over ons bedrijf of onze diensten of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen voor jouw project? Neem gerust contact met ons op!

Vul het contactformulier in of bereik ons via onze contactgegevens.

IndAgri Solar Energy
Ruitenbeekweg 93
6741 HB Lunteren

Bessel: 06 – 30 18 96 31

E-mail: info@indagri.nl

Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Connect ons op LinkedIn


    Op zoek naar zonnepanelen in Lunteren, Barneveld, Ede en omstreken?

    Neem contact op