Zakelijke zonnepanelen

Als eigenaar van je bedrijfspand zijn zonnepanelen altijd een goede investering! Ze zorgen direct voor lagere energiekosten en verhogen bovendien de waarde van je pand. Daarnaast geven ze je bedrijf een duurzaam imago en helpen ze je verder te verduurzamen. Een extra pluspunt: tijdens kantooruren, wanneer je de meeste energie verbruikt, wordt ook de meeste stroom opgewekt. Zo profiteer je meteen van de opgewekte energie!

Voordelen

Voordelen van zakelijke zonnepanelen:

  • Duurzame energieopwekking
    Zakelijke zonnepanelen zijn een uitstekende manier om duurzame energie op te wekken. Door zelf energie te produceren, verlaag je niet alleen je afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, maar ook je energiekosten op de lange termijn. Bovendien draag je bij aan een schoner milieu en ondersteun je de transitie naar hernieuwbare energiebronnen. Dit kan ook positief zijn voor het imago van je bedrijf, aangezien steeds meer consumenten en bedrijven duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.
  • Kostenbesparing op lange termijn
    Hoewel de aanschaf eerst een investering vereist, bespaar je op lange termijn aanzienlijk op je energiekosten. Na installatie gaan de kosten omlaag, wat uiteindelijk de winstgevendheid van je bedrijf verhoogt.
  • Subsidies en belastingvoordelen
    Bedrijven kunnen gebruikmaken van financiële voordelen, zoals subsidies en belastingkortingen, waardoor de investering in zonnepanelen nog aantrekkelijker wordt.
Bekijk onze projecten

Bij IndAgri zorgen we ervoor dat jij van A tot Z wordt ontzorgd voor een makkelijke overstap naar zonnestroom:

  • Maatwerk voor jouw situatie: Elk gebouw is anders, dus we kijken naar jouw specifieke energieverbruik en de kenmerken van je pand. Wat altijd hetzelfde blijft, zijn onze waarden: open communicatie, persoonlijk advies en een professionele aanpak.
  • Bezoek op locatie: We komen langs om samen jouw energiebehoeften en energierekening door te nemen. Daarbij letten we op belangrijke details zoals de grootte van je aansluiting.
  • Constructieberekening: Voordat we een offerte maken, laten we een externe dakconstructeur de stevigheid van je dak controleren. We kunnen je hierbij doorverwijzen naar een betrouwbare partij.
  • Offerte & advies: Op basis van het bezoek, de constructieberekening en jouw wensen, stellen we een persoonlijke offerte op.
  • Installatie: Na jouw akkoord zorgen onze monteurs voor de installatie van de zonnepanelen.
  • Scope 12 keuring: Voor je verzekering laten we een onafhankelijke inspecteur je installatie keuren op veiligheid en elektrische risico’s.

Zo maak je zonder zorgen de overstap naar zonnestroom, en regelen wij de rest !

 

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Of je nu particulier, industrieel of een boerenbedrijf bent, bij IndAgri zijn we er voor iedereen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het plaatsen van zonnepanelen op een dakpannen dak? Neem dan vooral contact met ons op. Vul het formulier in en laat ons je vraag weten. Ben je op zoek naar iets anders, zoals een laadpaal of batterij ? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag verder!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar alle mogelijkheden of direct een offerte aanvragen?

Neem contact met ons op!